https://www.t3r.cat
Condicions <span> de la travessa  </span>

Condicions de la travessa

Cada excursionista ha de ser responsable de valorar la seva experiència en muntanya i assumir els possibles riscos derivats de l’activitat.

Els organitzadors de la travessa dels tres refugis no ens fem responsables de qualsevol incident que us pugui succeir durant la ruta. Cal que us informeu de la previsió meteorològica i que porteu el material de muntanya adequat.Prepareu be la vostra travessa, estudiant el mapa de la ruta i la descripció de les etapes. Porteu el mapa-guia de la travessa durant tota la ruta. També és recomanable fer ús de la brúixola i GPS. En cas d’accident truqueu al 112

La samarreta exclusiva us la entregaran únicament en el Refugi de Coma de Vaca. Per recollir la samarreta, cal presentar en el Refugi de Coma de Vaca, el forfait en bon estat segellat pels tres refugis. Recordeu que per rebre la samareta cal pernoctar en règim de mitja pensió en el Refugi de Coma de Vaca.

Per poder rebre la samarreta exclusiva, cal que en el moment de presentar el forfait en el Refugi de Coma de Vaca, la casella que hi ha sota els segells dels tres refugis es trobi en blanc.

Per tenir dret a segellar el forfait, cal realitzar la travessa seguida. Per tant, les dates en els tres refugis han de ser iguals o consecutives.